Kirjalista

esitelty kuva Kirjalista - Kirjalista

Löydä niiden kirjojen nimiä, joita me yleensä suosittelemme täällä lukijoillemme. Nämä kirjat auttavat sinua ymmärtämään paremmin vedonlyöntimaailmaa. Voit halutessasi ostaa näitä nimikkeitä meidän lehtemme kautta.

Betting for a Living

Tämä kirja, jonka on kirjoittanut Mordin, kertoo vedonlyömisen sosiaalisesta dynamiikasta osana jonkun henkilön elämän tapaa. Tässä kirjassa upeaa on se, ettei se keskity yksinomaan yhteen puoleen.

Sen sijaan se suhtautuu kriittisesti vedonlyöntiin eräänlaisena uhkapelitoimintana. Se puhuu pelaamisen myönteisistä ja kielteisistä vaikutuksista jakamalla joitakin oivallisia ajatuksia siitä, kuinka vedonlyöntiteollisuus on muokannut yhteiskuntaa todella kauan.

Gambling Politics

Tämän hienon kirjan on kirjoittanut Pierce. Tässä kirjassa käsitellään rahapelien ja vedonlyönnin käsitettä koskevaa hallintotapaa ja taloutta. Monet kirjat saattavat keskittyä yhteen uhkapelaamista koskevaan yksityiskohtaan, mutta tämä ei ole yksi niistä kirjoista.

Sen sijaan, että se antaisi subjektiivisen puolen asioista, tämä kirja kehittää objektiivisen käsityksen asiasta, mikä todella korostaa pelaamisen merkitystä ja vedonlyönnin kielteisiä vaikutuksia silloin kun siitä tulee liiallista.

Ja mikä tärkeämpää, se opettaa lukijoille vedonlyönnin toimintakehyksestä liiketoimintaprosessina, mikä tekee siitä olennaisen merkityksellistä niille, jotka pyrkivät perustamaan oman vedonlyöntiyrityksen.

Jos pidät näkemästäsi, muista kertoa siitä meille. Ryhdy lehtemme tilaajaksi saadaksesi päivityksiä suosituksistamme tähän kirjastoon.

Back To Top