Avusta

esitelty kuva Avusta - Avusta

Me pysymme pelin huipulla sinun ansiostasi. Me arvostamme todella paljon kaikkea mitä teet auttaaksesi meitä kasvamaan. Jos olet avoinna sille, me olemme enemmän kuin onnellisia saamaan jatkossakin kaikenlaista apua, jonka me voimme sinulta saada. Huomaa kuitenkin, että sitä ei ole pakko tehdä.

Auta vain silloin, kun luulet, että pystyt auttamaan. Sinun aikasi verkkolehdessämme on tarpeeksi arvokasta. Sinun ei tarvitse pakottaa itseäsi tekemään enemmän meidän vuoksemme. Sinun lojaalisuutesi lukijana on erittäin palkitsevaa.

Jos haluat kuitenkin auttaa lisäämään brändin tunnettavuutta, alla on muutamia asioita, joita voit tehdä auttaaksesi meitä saavuttamaan tämän tavoitteen.

Jaa meidän lehtemme verkossa

esitelty kuva Avusta Jaa meidän lehtemme verkossa - Avusta

Voit tehdä tämän kopioimalla eri sivujemme URL-osoitteet ja jakamalla sen yleisesti käyttämillesi sosiaalisille sivustoille. Jos löydät artikkelin, josta pidät, auta meitä jakamalla se ystävillesi.

Voit myös tehdä nopean tykkäyksen meidän sosiaalisen median sivuillamme, kertoaksesi muille, että seuraat lehteämme.

Ilmoita häiriöistä ja virheistä

esitelty kuva Avusta Ilmoita häiriöistä ja virheistä - Avusta

Jos kohtaat minkäänlaisia ongelmia vieraillessasi lehdessämme, ilmoita siitä meille klikkaamalla ‘Ilmoita virheestä’ -painiketta. Se ilmoittaa välittömästi henkilöstöllemme huolenaiheesta.

Back To Top